Mathilda's

I ♥ U

Kategori: Allmänt

jag kommer alltid älska dig vad som än händer. Du är mitt liv, min luft, mitt allt. </3

ÖGONGODIS

Kategori: Allmänt

love

Kategori: Allmänt

i can't figure out why

Kategori: Allmänt

Igår så åkte ajg till skolan men åkte hem lika fort. Mådde illa och hade as ont i magen så trodde att jag var påväg att bli magsjuk, men som tur blev jag inte det! Sov iaf i 3 timmar när jag kom hem sen väckte mamma mig. På kvällen blev det mys med älskling och vi somnade redan vid halv 12.

Vaknade runt 9 imorse och var jättepigg! Väckte älskling så nu har vi nyss käkat frukost. Ska snart ta på mig solbrillorna och skinnjackan och gå ut och gå en sväng. Vet inte vad som händer sen, men det märker vi :)

jag älskar dig


going wrong

Kategori: Allmänt

usch, idag vaknade man och ville bara ligga kvar i sängen för det var så regnigt och blåsigt :( men det var bara att kliva upp. Hade ändå rätt sköna lektioner idag och en håltimme i 2 timmar. Fast den här dagen har varit så jävla sjuk.

Älskling och jag tog bussen hem och nu har vi precis duschat och ska snart äta sen blir det sängen tidigt! Har biologiprov imorn men jag kan ingenting och har ingen ork att plugga heller.

fall back down

Kategori: Allmänt

Har haft operation dagsverk idag, då man ska tjäna 100 kr som ska gå till typ barncancerfonden eller någe? Så jag har jobbat med mamma i affären hela dagen. Gjorde minst 80 semlor och packade upp varor osv.. Har skit ont i ryggen nu iaf, jobbigt! Imorgon är det studiedag och klockan 3 ska jag till USÖ och göra ultraljud, nervös. Får hoppas det går bra!

Nu ska jag väl typ dö eller någe innan bigbrother börjar. Eller så får nog nicke ge mig lite massage, mjo så får det bli!

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen Jag faller, Faller!

Kategori: Allmänt

Idag var det skola som vanligt och dagen bärjade med träslöjd, usch det suger! Men efter det hade vi rätt softa  lektioner.. Typ No, svenska osv.. Älskling åkte med mig hem så nu ligger han i sängen och sover. Socialt :) Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag plugga lite.

i'm in love

Kategori: Allmänt

Har varit med älskling hela helgen, mysigt! :) Han åkte hem vid 9 och då la jag mig i soffan och kolla på bb :) nu ska jag snart sova eftersom det är skola imorn igen.. Fast är ledig tisdag och onsdag, gött ! :) men nu ska jag sova, godnatt ♥

miss u

fredaaaag

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat på 2 dagar nu men har gjort massa annat. Igår så åkte jag till nicke en stund sen hem och byta om sen kom pelle och norrland så var med dom ett tag, trevlans :)

Idag har jag varit hemma från skolan för jag har så ont i hjärtat.. Ska in på onsdag och gör ultraljud så får vi se vad dom säger. Hade tänkt och träna lite idag men det får jag ju såklart inte, surt.
Sen kommer nicke hit tror jag så blir o vara med han i helgen :) Nu ska jag kolla på massa nya grejer till mitt rum eftersom jag jag håller på och gör om det :) Har rivit ut en vägg så det är dubbelt så större. Nice!

godnatt

Kategori: Allmänt

Heej! Skolan var rätt soft idag. Var ovanligt glad haha. Efter skolan så åkte jag och ida hem hit och pluggade lite och så har jag precis förgat alexandras hår så hon gick precis hem :) Nu ska jag och ida mysa och kolla på bigbrother, pusshej :)

Idasnuttifia

Kategori: Allmänt

hej ida bloggar, ikväll sover jag hos mathilda, och hon är mitt  bästa även om jag gillar mig ännu mer (;
men just nu är jag inte med henne eller hon är i badrummet och jag i hennes rum men de va dålig information men jaja,  nu ska jag spela petville på facebook ^^
Puss
//mathilda's IDA