Mathilda's

kraschat..

Kategori: Allmänt

Heej! Min uppdatering suger och den kommer göra det fortfarande. Min dator har kraschat så kommer inte ha någon dator på några månader.. Så jag bloggar när jag fått tillbaka den eller när jag har tillgång till dator. Hejdå!

första skoldagen avklarad..

Kategori: Allmänt

idag var det första skoldagen 2011, inte så jobbig idag, rätt soft. Fast var hur trött som helst. När jag kom hem så åt jag sen jag jag in till stan och handla och hem igen. Har precis duschat och ska väl lägga mig eller ngt annat.

Orkar inte blogga egentligen, så gjorde bara ett snabbt inlägg. hejdå

-.-

Kategori: Allmänt

har fan inte somnat än.. men ska väl lägga mig i sängen och fortsätta försöka som jag har gjort minst 511 gånger... -.-

...

Kategori: Allmänt

ååhhh jag kan inte sova :(

godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis gjort mig klar för kvällen och tänkte snart gå och lägga mig. Kommer aldrig kunna somna.. och aldrig komma upp imorgon heller. Inte ett dugg taggad för skola imorn :(
Nu ska jag ringa ida och sen försöka sova. Godnatt :) ♥

nån bild från skolan ^^

tagga skolan imorn då..

Kategori: Allmänt

Idag väckte älskling mig halv 3.. Jag som skulle gå upp tidigt ?! Kommer aldrig komma upp imorn till skolan. Fyfan längtar inte :((

När jag gick upp ur sängen så kom jag på att jag inte skulle göra ngt speciellt så jag la mig igen tills älskling kom vid 4, hihi. Han va här i typ en timme bara för han skulle hem och plugga. När han hade åkt så käkade jag och nu har jag precis duschat. Händer nog ingenting ikväll, tagga inför skolan kanske? -.- ååh vill inte. Fast som tur är har jag ju ida som gör min skoladag, hihi puss på henne :*

.

Kategori: Allmänt

hjuijikm

.

Kategori: Allmänt

hjuijikm

JAG ÄLSKAR DEJ ♥

Kategori: Allmänt

söndag

Kategori: Allmänt

Idag så skulle jag och nicke gå upp vid 10, men vi vaknade inte förrens 1 iaf.. haha. Har bara kollat på tv och segat hela dagen. Men han åkte för typ 2 timmar sen så nu är jag ensam igen :( Ska snart hoppa in i duschen tror jag för jag inge annat o göra.

På tisdag börjar skiten igen, fan :(

mys med älsklingen!

Kategori: Allmänt

Igår så var jag ju i örebro med nicke och hans familj och kollade på bio :) sen efter det blev det donken så vi var hemma hos nicke runt 11 lr någe. Somnade dirr typ och vaknade halv 3 idag. Mamma kom och hämtade mig nästan direkt och då åkte vi till farfar & farmor ♥ När vi hade åkt därifrån så åkte vi till konsum och handlade sen hämtade vi nicke som ska sova hos mig inatt. Håller på att ladda ner instängd 2 nu som vi ska kolla på :)


filmen vi såg igår. Rätt så okej faktiskt :)

örebro!

Kategori: Allmänt

nu drar jag till örebro med nicke och kollar på bio. vi hörs senare eller imorn. pusshej!

myys!

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag och erika och kollar på sex adn the city 2 :) jätte mysigt ♥


haha söta ;)

hos erika <3

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte gjort nånting idag. Nicke (ollonhuvudet) och pontus kom förut en snabbis och efter det pratade jag med max i typ en timme. Sen hade jag inte nånting och göra så jag åkte till erika och ska sova här inatt :) mysigt! Och imorgon ska jag till örebro med älskling och hans familj o kolla på bio :) mysigt. Sen följer jag nog med nicke hem och sover där. Men jag bloggar mer imorn när jag är hemma. Pusshej!

torsdag

Kategori: Allmänt

Mamma väckte mig halv 2 idag och efter det kunde jag inte somna om så jag gick upp o käkade frukost. Har inte gjort nånting idag knappt. Ellerjo, städat rummet och duschat :p Väntar på att älskling ska komma om han nu gör det. Ska snart ner och hjälpa mamma med tacopajen, mums!

böög!

Kategori: Allmänt

Heej! Har sovit med hannah i 2 nätter nu. Men hon ska nog snart hem. Senare sen kommer nog nicke en stund. Den jäveln har rakat sig, jävla bög!! :(

idaälsk<3

Kategori: Allmänt

hihi aww vad gullig ida var, min bästavän, jag älskar dej!

haha bjuder!


Nu så har jag packat o lite så för snart kommer hannah och hämtar mig så ska jag sova hos henne inatt. Vi ska åkapulka, haha guld.

ida skriver

Kategori: Allmänt

hej ida här, mathilda är i rummet brevid och jag ska snart åka hem ville bara säga att hon är min bästavän.
men nu ska jag åka puss ^^

15.22

Kategori: Allmänt

Idag så vaknade jag vid 1 av att ida låg och snackade i telefon. Vi gick upp o käkade frukost sen hämtade vi mamma på jobbet. Och nu så väntar vi på att mamma ska bli klar med pizzan som hon gör.. Fast ida ligger i min säng och sover, osocial :(

hihi ida just nu ♥

this girl

Kategori: Allmänt

När ida och jag kom hem hit så gjorde vi inte så mycket.  Sen åkte vi med min bror en stund och när han hade släppt av oss hemma igen så kom nicke,pontus och chrille en snabbis :) Och när dom hade åkt så rensade jag hela min garderob, duktig flicka ;) haha. Men nu så ska jag och ida kolla på film, mys :)

hos bästavän<3

Kategori: Allmänt

Förlåt, dålig uppdatering! Men nyårsafton firade jag i askersund. Vill inte ens prata om allt som hände. Men igår så var jag med älskling en stund <3<3<3 sen så åkte jag till idababe och sovde här inatt! Har precis vaknat och hon står och sminkar sig. Vi ska snartåka hem till mig och senare idag så ska jag slinga håret (: najs!

haha några bilder jag tog nyss, helt nyvaken!

-

Kategori: Allmänt

fyfan vilken nyår säger jag! nu går jag och sover, hekdå!!