Mathilda's

7 månader med bästa ♥

Kategori: Allmänt

hihi jag älskar dej bebis

lööördag

Kategori: Allmänt

Heej! Mitt bloggande är sämst men jag hinner inte och orkar inte, tyvärr. Men nu ska jag försöka ta tag i det.
Kommer faktiskt inte ihåg så mycket om vad som har hänt dom här dagarna, förutom att jag har varit med nicke o ida typ varje dag. Dom bästa som finns jao! hihi. men igår så gick jag aldrig till skolan för jag börjar få fel på mitt hjärta igen så jag orkade inte för jag hade så jävla ont. men när jag väl hade vilat lite så åkte jag o nicke tilll örebro o shoppade lite. Köpte en jacka, myströja o ett vitt linne. Hittade en massa annat snyggt också men just nu är jag pank -.- höhö. När vi hade kommit hem från örebro så kröp jag ner i sängen o somnade jätte snabbt. Imorse så vaknade jag runt 11 av att min bror ringde o efter det kunde jag inte somna om, så ringde hannah o prata med henne för hon kommer till mig sen o så åker vi till nicke o sover där inatt, mys! Blir nog att bara ta det lugnt med film o så, orkar ju inte så mkt mer. Men nu ska jag hoppa in i duschen op vänta på att hannah ska komma. Kanske kommer ett litet inlägg ikväll. puss!


saknar min ida!! :((((

idapluttis<3

Kategori: Allmänt

igår så kollade vi på instängd 2, den var as äcklig men jag o ida låg mest o skratta åt allt, haha!
Imorse vaknade jag runt halv 11 o sen dess har vi typ bara duschat, ätit o kollat på tv. Är jätte trött så idag orkar jag inte göra så mycket. Mamma kommer snart o hämtar mig o när jag kommer hem så ska jag plugga -.- orka det på en söndag liksom, fast som tur är så kommer nog nicke till mig sen :) hihi mys!
Men nu ska jag lägga mig i idas säng o vila lite, vi hörs kanske senare. puss!!


jag älskar dej bästavän!

Kategori: Allmänt

mys med bby<3

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering, jag vet. Men jag har varit med ida hela helgen och är det fortfarande :) hihi. Vi har mest chillat hela helgen med film o så. Fast igår hade vi as kul, satt o spela ett as rolig spel med min kusin o massa andra :) mycket trevligt ;) sen pratade jag med nicke i typ 3 timmar? :p sen somnade jag dirr!
Imorse vaknade vi runt 11 o sen fixade vi oss lite o drog in till stan o käkade, sen träffa vi lite folk, hahaha och ida skulle gå till en som satt o gungade för vi trodde det var en kille så hon skulle ''ragga'' på han, och sen när hon kmr dit o börjar prata så var det en tjej, hahahahha jag trodde jag skulle dö!!!
Men sen kom hennes mamma o hämta oss o så åkte vi hem till ida o här ska jag spendera natten :) MYS SOM VANLIGT MED DEJ BBY <3

IDA HELA HELGEN!

Kategori: Allmänt

mathilda♥ida

godnatt

Kategori: Allmänt

kommer nog kanske ha en bloggpaus, men det kmr kanske ett inlägg då o då.
men nu är allt så jobbigt så orkar inte blogga.

idaälskling :)

Kategori: Allmänt

hej! förlåt för att jag inte bloggade ngt mer igår som jag skullle gjort, men jag kom hem runt 8 från idaälskling o då duschade jag sen somnade jag direkt, var så himla trött!
Idag så var det som vanligt i skolan, matte,svenska osv.. Vi slutade klockan ett men ida o jag hade kvarsittning så vi fick orientera -.- men tur att johan o per hjälpte oss, annars hade vi aldrig klarat det, haha! Efter skolan så tog idaälskling o jag bussen hem till mig o så var vi lite med per o johan. Sen kom nicke hit o mös, jag älskar dej!
Men sen drog han runt 7. Så då slängde jag o ida fram alla mina kläder för vi inte hade ngt att göra, haha, nemen jag håller på o sätter upp en garderob i mitt rum så det behövs verkligen rensas!!!! Har verkligen jättemycket kläder som jag inte använder, o dom ger jag till ida och om inte hon vill ha dom så slänger jag väl dom.
Kom ut från duschen för en stund sen, jag tog en sån där lååååååång o skön dusch med inpackning, raka mig osv. Och nu har ida precis duschat så nu ska vi bädda, göra varm oboy o bara mysa!
Jag älskar dig så jävla mycket snuttan! :*

hos älskling!

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos idaälskling nu! Bloggar mer om skoldagen när jag kommer hem ikväll för nu ska vi göra varm oboy och mysa ner oss i soffan med en film. JAG ÄLSKAR DEJ IDA ♥

don't say a word, just hold me

Kategori: Allmänt

hej och förlåt för sämsta uppdateringen, men det har varit så mycket just nu. Men ihelgen så har ju alexandra varit hos mig, och vi har mest chillat o tagit det lugnt. Somnade tidigt både i fredags och i lördags, skönt! Men imorse så var det bara att kliva upp ur sängen vid halv 7 o fixa sig lite sen dra till skolan. Hade rätt softa lektioner så det var inte så jobbigt. Efter skolan så åkte jag hem o sov, sen kom chrille o nicke en stund. O nu har jag precis kommit ur ur duschen och ska snart sova, fast först ska jag ringa idaälskling såklart! ♥

JAG ÄLSKAR DIG

Kategori: Allmänt

LÖRDAAAAAAG

Kategori: Allmänt

somnade redan runt 10 igår, fast sen vaknade jag vid 3 av att nicke & robert ringde o sa att dom var påväg hit, så var ute med fom till typ 4 sen drog jag in för jag var så jävla trött. Somnade om igen o vaknade halv 12 imorse :) så har sovit mer än typ 12 timmar nästan, gött :) Idag vet inte jag vad som händer, vill in till askersund men har ingen skjuts :( men får väl hitta på ngt sköjigt med alexandra :) och jag kommer inte va med nicke på 2 helger :( fett depp jag är :(

fredag o trött som en gris

Kategori: Allmänt

Idag var det skola som alla andra dagar, o klockan ett gick jag o tog skolfoto, ser ut som en jävla gris -.- haha men orka. Och jag har vräldens mensvärk så jag e as sur!!!
Efter skolan så tog jag o nicke bussen hem till mig så mös vi o kollade på film, även fast det blev lite bråk, men det löste väl sig. Han åkte hemr unt 6 o då kom alexandra till mig, så har snackat lite med henne o så nu, och båda är as trötta så vi ska faktiskt lägga oss nu, halv 10 på en fredag, EN FREDAG!!! sjukt haha -.- men nu ska jag lägga mig i sängen, puss!

kommer inte träffa min idaälskling på hela helgen :( <333333333
älskar dej snuttis!

21:12

Kategori: Allmänt

Sitter o pratar med idaälskling i telefonen nu och har nyss kollat på idol :) nicke kom aldrig, så jag får väl sova ensam inatt :( jaja. men nu ska jag lägga mig, godnatt ♥

hihi jag o en kattunge som jag hitta igår på skolan

mensbarn

Kategori: Allmänt

imorse så gick jag o ida upp vid 8 o fixade oss lite snabbt sen skjutsade stefan in oss till skolan, så var där runt 9 o vi började halv 10. Dagen har varit rätt så chill för vi har inte haft några jobbiga lektioner en har vi bara kollat på en massa fotbollsmatcher så slutade vi vid halv 3 ungefär. Så satt nere vid busstorget tills bussen kom. Har varit smått irriterad idag så när man kommer hem så är man såklart utlåst, ååh lyckat! men sen kom stefan hem som tur var. Så när jag kom in så käka jag lite o satt vid datorn, men nu är jag så jävla trött o har ont i huvudet så ska nog snart sova en stund. Och ikväll kommer nog älsklingen hit o sover ♥

loveu iiiida <3

Kategori: Allmänt

hej! ännu en skoldag avklarad.. och efter den blev det att stanna istan med ida o käka på grillen och då fick jag göra deras ''DAGENS LUNCH'' skylt, ahah lite söt han är :) sen vid 6 hade jag samtal som höll på i 2 timmar.. Och sen åkte vi hem o då var ida med såklart :) så nu har vi duschat o fixat kläder tills imorgon för vi ska snart sova :) och lite gött, vi har sovmorgon imorn, hihi :) men nu ska jag gå! godnatt!

klassrummet

Kategori: Allmänt

tjaaaa. Sitter i skolan nu och har svenska, fast vi har rast om typ 10 minuter tror jag? sen äre fotbollstunering, hahah :p efter skolan har jag samtal sen hänger ida med mig hem o sover hos mig inatt för vu har sovmorgon imorn :) men nu måste jag gå för nu har vi rast, puss!

if i had you

Kategori: Allmänt

nicke kom en stund förut iaf o kollade på idol med mig o myste<3 fast sen kom jebbe o hämta han så det blev en liten snabbis :/ menmen. Nu har jag precis gjort mig klar för sängen så nu väntar jag bara på att älskling ska ringa sen blir det att sova för jag är helt slut, så godnatt :)

can't slow down

Kategori: Allmänt

Heej! Idag var det skola, och en del saker hände.. men inget jag tar upp här! missade typ 3 lektioner pågrund utav det, men iaf. Efter skolan så gick ida o jag o käkade pizza o snacka lite med per, sen satt vi o prata med jeffy, haha :) sen gick vi bara o snacka o lite sådär :) tog halv 6 bussen hem o direkt när jag kom hem så satte jag mig o plugga matte.. men nu orkade jag inte plugga mer så jag tog en paus. Ska väl plugga mer sen när jag kollar på idol o så. Ikväll blir det sängen tidigt, lr ska försöka iaf.. för inatt la jag mig typ 1 o gick upp sex, så jag var skapligt död, men ja det funkar, haha ;) Imorgon efter skolan så har jag samtal -.- åh orka! Och jag kom på att älskling skulle komma till mig ikväll.. men så verkar det inte bli, diss :( men jag får väl mysa för mig själv då, haha :( men nu ska jag fixa kläder o så tills imorgon så det är gjort. peace!

la isla

Kategori: Allmänt

nu har jag precis gjort mig klar till skolan. Blev klar rätt tidigt idag så jag gjorde ett litet inlägg innan jag ska gå till bussen. Efter skolan så ska jag nog stanna istan med ida en stund, sen ta en buss hem för älskling kommer nog till mig :) men nu ska jag ta på mig skorna o gå ner till bussen, hörs sen!

btw, paow & hugos nya låt!
jag tycker faktiskt den är rätt skön :)

GODNATT

Kategori: Allmänt

det kanske blir bättre såhär..

Kategori: Allmänt

hejj! Inatt sov jag 2 timmar pågrund av lite saker.. men tack älskling för att du alltid finns, jag älskar dej!
men iaf, jag gck upp vid halv 7 o gjorde mig iordning sen åkte jag med bussen till skolan. Var en helt vanlig dag förutom att jag ligger efter i typ allt eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Men fick med mig lite svenskauppgifter som jag tänkte göra lite senare ikväll.  Efter skolan så stanande jag kvar vid busstorget o väntade på att älskling skulle komma o hämta mig, o tillslut så kom han. Vi åkte hem hit o mös bara o prata, underbar är du hjärtat<3 Sen åkte han en snabbis och då passade jag på att ta en fräschdusch med hårinpackning o lite sånt där, ni vet. Sen kom han tillbaka o var här en snabbis men han åkte typ lika fort.  Så nu sitter jag o har jätte tråkigt, men orkar inte göra nånting för jag är helt slut o mår piss rent utsagt. Men nu ska jag in till stan en snabbis sen ska jag hem o prata med min älskling! Gör kanske ett inlägg senare. ciao

godnatt

Kategori: Allmänt

ligger i sängen just nu o pratar med älskling i telefon, men ska snart lägga mig så jag orkar upp imorgon, godnatt.

hhaha vadå söta?

Kategori: Allmänt

superwoman

Kategori: Allmänt

Igår så skulle jag ju lägga mig tidigt, men jag gick o la mig vid 4 inte bra.. Men det hände ju lite saker så ja, haha. Idag ringde älskling o väckte mig vid halv 11, och jag som ville sova länge idag.. men aja skitsamma. Nu har jag precis duschat o ska snart klä på mig mjukiskläder my love!!!! Idag vet jag inte vad jag ska göra? eller jo, ebba skulle kanske komma om vi fixar skjuts men annars blir det väl lugnt, älskling kommer nog ikväll iaf :) Men nu ska jag ta på mig mjuuuuuuuukisarna, hihi puss!

lördag

Kategori: Allmänt

blev ingen jessica ikväll, för det strulade sig med skjuts o så, men det får bli en annan dag gumman!
Har inte gjort ett piss idag, bara gått runt i mjukiskläder o segat. Var inne istan en snabbis och handlade, det är väl typ det ända som har hänt? Men nu känner jag att jag inte orkar göra ett skit. Är på världens sämsta humör, har ont i ryggen, o fortfarande sjuk.. JIPPI! eller inte.. Det ända jag skulle behöva just nu är min underbara älskling som är i örebro :( saknar honom jätte mycket! Men får hoppas att han kommer till mig imorgonkväll o myser, hihi. Ikväll blir det iaf sängen tidigt för mig, för jag är hur trött som helst efter att jag har städat mitt rum hela kvällen, och det tog ett tag kan jag lova! Nu har jag precis tvättat ansiktet och smörjt in mig, och nu ska jag följa med syster ut o röka. Bloggar nog inget mer ikväll, så godnatt gullungar


:'(

Kategori: Allmänt

kul att min familj vill förstöra allt för mig :'(

dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

förlåt, men igår orkade jag inte blogga. Men var hemma från skolan då med men senare kom älskling hit o tog hand om sjuka mig, Idag ska jag åka till hallsberg kanske och va med jessica? :) ska bara fjäska lite för mamma så hon kan skjutsa mig (a)
Är fortfarande inte helt frisk men ska ändå gå till skolan på måndag för jag har redan missat skit mycket.
Nu håller jag aif på att fixa mig lite, men det är inte min hårdag idag -.-


hjärta

Kategori: Allmänt

miss everything

Kategori: Allmänt

blir bara värre o värre känns det som..
nu ska jag iaf gå ner o äta ngt sen kolla på tv, orkar inte göra så mkt mer än att ligga framför tvn och knarka halstabletter och alvedon :(

bumpy ride

Kategori: Allmänt

usch, känner mig så äcklig när jag är sjuk. Jätte stökigt rum med disk, kläder o tvätt överallt, men jag har ingen ork till att städa. Får väl bli storstädning så fort jag blir frisk. Just nu ligger jag i sängen inomsad i ett täcke o ska snart kolla på en film tror jag medans jag väntar på älskling ♥


lite sådär skön låt

Kategori: Allmänt

onsdag

Kategori: Allmänt

fortfarande helt död i sängen :( att det aldrig ger sig!
tur att jag har min älskling som tar hand om mig ♥