Mathilda's

Kategori: Allmänt



bloggpaus

Kategori: Allmänt

åfhgiofuxkserdfxcv!!!! blogg.se har ju fan damp! :S

orkar nog inte blogga på ett tag, men jag kommer snart tillbaka, det lovar jag, när jag får tid och ork till det, puss :)


tack för allt du gör mot mig älskling. Tack för att du alltid finns där och stöttar mig.
Du vet inte hur glad jag är över att ha dig.
jag älskar dej verkligen mest av allt ♥

lördag

Kategori: Allmänt

idag vaknade jag runt typ 11 trorja? och då låg jag kvar o dega till typ 12. Har precis plockat iordning lite på rummet och ska nog snart hoppa in i duschen. Sen blir det in till stan en sanbbis o sen kommer nog nicke hit o sover. pusshej!

torsdag!

Kategori: Allmänt

idag så gick jag till skolan för nu mår jag bättre, men fortfarande lite snorig, men jag klarar mig!
Hade sovmorgon till halv 10 sen hade vi 2 timmars håltime, så det var rätt soft dag. Förutom att vi hade SO prov och jag kunde ingenting, så jag kommer säkert få omprov, åh heja mig! -.- menmen, så kan det gå :) just nu väntar jag på att älskling ska komma hit :) sen ikväll så ska jag in till stan o typ göra något med klassen för om ska typ sova över lr ngt men ida och jag orka inte det så vi åker bara dit en stund på kvällen :) men nu kom min bebis hit så nu ska jag mysa med han, pusshej!

jag idag :p

miiiin frasse :*

Kategori: Allmänt

hihi bebis :*

i like the way

Kategori: Allmänt

Igår kväll kunde jag verkligen inte somna, men till slut så somnade jag runt 1. Mår fortfarande piss så jag sket i skolan idag också, lika bra det till jag blir helt frisk! ska ta o göra lite varm oboy sen lägga mig igen tror jag.

godnatt

Kategori: Allmänt

åååh vad jag mår dååligt! orkar inte blogga mer idag, så vi hörs imorgon. godnatt

puss på min älskade bästavääään <3

suuurfitta

Kategori: Allmänt

blev inte så mycket pluggande förut, somnade med So pappret i handen, haha lyckat! När mamma hade slutat så åkte jag in till stan o hämta nicke så vi har myst o lite så, fast nu mensar han, jävla surfitta :) ska ta o jävlas lite med han nu, bloggar mer sen, ciao!

magsjuk..

Kategori: Allmänt

Ingen skola idag heller, vaknade imorse med samma huvudvärk och så är jag magsjuk, mindre roligt.. men det blir att ligga hemma o plugga till SOprovet och mysa vid tvn med varm oboy o myskläder!

niklas rydholm ♥

Kategori: Allmänt

förlåt för alla saker jag gjort, förlåt för allt dumt jag sagt och förlåt för alla misstag. Jag vet verkligen inte hur jag ska bete mig ibland för att du ska vara så nöjd som möjligt.. men jag försöker mitt bästa. Du är den som verkligen skiner upp min dag, den som jag tänker på innan jag ska ova, den som är i mina tankar när jag vaknar. Utan dej så vet jag ärligt talat inte vad jag skulle göra, men du har verkligen förändrat mitt liv och fått mig på andra tankar än vad jag hade förut. Jag kommer aldrig, verkligen aldrig glömma den första pussen.. visst det var väldigt dumt eftersom jag var tillsammans med oskar då och var otrogen, men ja.. inget att göra något åt det nu. Jag ångrar det iaf inte, för då kanske det inte hade varit du och jag nu? Och jag kunde verkligen inte förstå att du tyckte om mig, liksom mig hallå? en 12årig liten flicka som bara gick i sexan? Jag kunde verkligen inte fatta det. Men den 26/2 -10, det var då det verkligen hände ngt, och ngt jag verkligen inte ångrar, ett datum föralltid. Jag kommer aldrig att glömma det, på bellas pizzeria, snett mittemot satt du, och ja, där hände det bara, du & jag. Alla minnen vi har, alla stunder ute på sjön, alla underbara mysiga stunder med dej! Du är så helt jävla fucking underbar! Det går inte att beskriva med ord. Allt du har gjort för mig, att du jämt funnits där för mig så fort jag har mått dåligt, så fort jag varit ledsen så har du alltid funnits där och tröstat mig, att bara få ligga i dina armar är det underbaraste som finns, att nudda dina underbara läppar.. ja, det finns inget bättre. Men dom saker jag gjort i somras ångrar jag verkligen och jag fattar inte hur jävla dum i huvudet jag har varit mot dej, och jag vet verkligen inte varför jag har varit sån. Tror nog bara att jag var så jävla avundsjuk. Men som sagt, jag ångrar det verkligen. Jag ska verkligen försöka skärpa mig med allt, jag lovar älskling jag ska försöka göra allt jag någonsin kan för att göra dig glad! Och ja.. jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig verkligen mest av allt, och jag menar det verkligen! jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om dej men ja, det finns inte ord för hur underbar du är. Men bara så att du vet, så kommer jag alltid att älska dej niklas andreas johannes rydholm, vad som än händer ♥


natti!

Kategori: Allmänt

älskling har varit här hela kvällen och mysit med mig, du är bäst hjärtat! ♥
När han hade åkt så ringde jag ida och prata med henne en stund. Men nu mår jag as dåligt , jag sitter och skakar och har sån jävla huvudvärk.. men ska försöka gå iväg till skolan iaf.. men  ska ta och lägga mig nu. Ska bara ringa älskling som inte svarar..
men godnatt!

sjukling

Kategori: Allmänt

bloggade aldrig något mer igår för jag somnade jätte tidigt för jag mådde skit verkligen. Somnade nästan i telefonen nr jag pratade med nicke, haha. Imorse så väckte väckarklokcna mig vid 6, men jag orkade verkligen inte gå upp, jag mådde illa o mitt huvud bara snurra, så somna om igen och vaknade vid 12 igen, skönt! Så det blev alltså ingen skola för mig.. Nu mår jag väl lite bättre men huvudet snurrar fortfarande. Ska in till stan sen och hämta älskling som ska få ta hand om mig, hihi ♥

trött o sliten.

Kategori: Allmänt

Blev inte så värst mycket pluggande förut, gjorde varm oboy ist o kollade på tv,inte lat vare va? haha.
Ida åkte hem för ungefär 1 timme sen, så jag har duschat och vilat mest, mår piss verkligen. Huvudet snurrar och jag mår illa, men får hoppas att det blir bättre med en alvedon. Ska snart ta på mig mjukisklder och försöka plugga lite, om jag inte somnar med böckerna i famnen, haha.


lite duktig jag är

Kategori: Allmänt

har äntligen satt igång o plugga lite, men det är fööööör jobbigt. Måste plugga till SOprovet, engelska provet och matten som jag fick IG på, orkaa -.- men ska nog göra lite varm oboy och sätta på nån film ist, höhö.

just nu..


före&efter bild ;)

Kategori: Allmänt




söndag

Kategori: Allmänt

Igår kväll kom älskling runt 7 typ, och jag var hur trött som helst och orkade ingenting. Men ida var as pigg så hon satt o tjata på oss att vi skulle åka bondtraktor, så tillslut fick jag ge mig så då åkte vi bondtraktor runt i hammar, haha fyfan pinsamt ;) men kul var det. Sen blev det att kolla på paradise hotel hela kvällen så tillslut somnade vi 3 i samma säng, haha! Men imorse så åkte nicke runt 10 för han skulle jobba :( men jag och ida gick iaf upp och käka fruksot osv.. sen började jag städa och det tog 4 timmar :o men det behövdes verkligen, kändes som att jag inte hade dammsugit på 100 år, haha :p men nu är det gjort iaf, skönt! Ida ska hem runt 7 och då kommer nog nicke hit en stund :) och så måste jag plugga också, har 2 prov den här veckan... jobbigt!

-.-

Kategori: Allmänt

håller på o fixar min header, men jag suger och allt går skit! hejdå

äntligen helg!

Kategori: Allmänt

veckan har jag bara varit i skolan sen har älskling sovit häe, och så har jag såklart varit med ida också!
Men igår så var det ätnligen fredag så då åkte jag till nicke, men jag somna redan vid halv 9, haha. Idag pussade älskling på mig vid halv 7 o sa att han skulle iväg o jobba,  så jag låg kvar o somna om till 11 igen. Åkte hem runt 12 o då kom ida till mig, vi har inte gjort så mkt.. varit istan o tagit lite kort :) sen kommer nicke så sover dom två här, värsta mys ju ♥

aww bebis<3

måndag!

Kategori: Allmänt

var i norrköping hela helgen,  jätte kul var det. Kom hem igårkväll o då var jag hos älskling en stund, sen åkte jag hem o sov. Imorse åkte jag till skolan o hade svenska, so No osv.. haha och fyfan vad jag och ida måde illa.
Hade dans sista timmen så nu är jag helt död, nemen jobbigt vare iaf. Nu är jag hemma o snart kommer farmor o farfar så ska vi fira min syster som fyller år! Sen ska jag till jesper o färga hans hår :p men nu ska jag ner o käka tacopaj, är döööhungrig!


jag skulle aldrig klara mig utan dig bästavän <3

bloggen äger ju, haha

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering fööörlåt men det har varit så grymt mkt nu och jag har inte orkat bloggat. Men i helgen så ska jag till norrköping med älskling så då blir det nog dålig uppdatering, men jag ska försöka komma tillbax igen efter helgen, men jag lovar inget ;) nu ska jag dra, puss!

jag kan inte tänka mitt liv utan dej ♥