Mathilda's

PÅÅSKLOOOV

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering igen men har inte orkat. Har varit på USÖ i 2 dagar och så har jag varit jääte
förkyld och feber. Fast nu är febern borta, skönt! Ikväll blir det att vara med världens bäääästa ♥

old piccccc

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR ♥♥♥♥♥♥♥♥

Kategori: Allmänt

Vanlig skoldag idag fast massa chill lektioner. Hade SOprov sista timmen, hoppas på lite mer än ett G iaf! Åkte hem till mig med älskling men han åkte nyss och skulle hålla på i garaget som vanligt och då orkade jag inte va med så jag stannade hemma :) Har precis duschat så om ett tag ska jag åka till min lilla plutt :) ♥

jag är så jävla kär i dig hjärtat ♥

BÄSTAVÄN JAG ÄLSKAR DEJ ♥♥

Kategori: Allmänt

Suundayyyyyyy

Kategori: Allmänt

Hej :) Förlåt för dålig uppdatering men har inte suttit ngt vid datorn.

Men igår så åkte jag och älskling in till stan och hyrde film och sen åkte vi hem o myste ♥ hihi.

Idag så vaknade vi runt 11 och då käkade vi frulle sen har vi varit ute hela dagen. Har varit så himla fint väder. Fast han åkte sen och höll på i garaget så nu har jag precis duschat och väntar på att han ska komma igen men han är ju så seeeg :( Ska käka ngt nu innan stockholm - båstad börjar. Så godnatt! :)

:)

Kategori: Allmänt

Heej! :) Kom hem från älskling för typ en timme sen. Han skulle hållas i garaget och då orkade inte jag va med så jag åkte hem ist. Ska snart in till stan o fixa lite grejer :) Ikväll blir det nog att åka traktor med älskling eller bara vara hemma o mysa ♥

oj, ren spegler osv.. haha

memories

Kategori: Allmänt

Har precis fixat mig så snart ska vi in till stan och sen hem till älskling. Slänger kanske in ett inlägg senare om jag har tid :) Pusshej!

GRATTIS ÄLSKLING <3

Kategori: Allmänt

Hemma från skolan idag också pågrund av magen. Kommer nog få reda på provsvaren idag hoppas jag. Har myst med älskling hela morgonen för han fyller ju år idag :) Senare ska jag fixa mig lite sen åka hem till älskling och fira honom med hans släkt o så :) Så kanske kommer bli lite dålig uppdatering. men ska försöka blogga innan jag åker :)

GRATTIS HJÄRTAT! JAG ÄLSKAR DIG ♥♥♥♥♥

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag och älskling och kollar på bigbrother :) Och efter det ska vi sova. Så vi hörs imorn. Godnatt! ♥



SHOPPING

Kategori: Allmänt


En corallröd tröja och ett vitt basiclinne.


3 par trosor.


Hårspray, örhängen och solglasögon.


Puder och mascara.

mums

Kategori: Allmänt

Heej :) Följde med mamma till motala förut. Fick med mig lite hem som jag visar sen :) tack världens bästa mamma ♥

När jag kom hem så duschade jag coh nu har jag precis städat min garderob! Ska snart bädda sängen och plocka undan lite o sådär. Älskling är i Mantorp så hoppas han kommer snart.

i'm siiick

Kategori: Allmänt

hemma från skolan idag för hade så ont i magen när jag vaknade. Men nu ska jag och mamma till motala en sväng :) Hörs sen! puss


..

Kategori: Allmänt

godnatt

svik mig inte när jag behöver dig som mest

Kategori: Allmänt

Tjaaa. Försov mig imorse så var skapligt fin i skolan, haha. Slutade vid 2 för då skulle jag till vårdcentralen och ta massa prover, och det lutar åt att jag kanske är laktos :( jobbigt! När jag var klar där väntade jag på älskling och så tog vi bussen hem.

Nu ligger han och sover och jag håller på och pluggar SO. Måste även städa rummet, duscha, raka benen osv.. Och så kolla bigbrother. Så jävla jobbigt att det går så sent på kvällarna.


why you up in here

Kategori: Allmänt

Världens segaste skoldag, förutom att vi kolla på bio, ''hur många lingon finns det i världen ''. Haha bra men sorglig :( Älskling och jag tog bussen hem efter skolan och nu har vi precis ätit. Ska duscha snart och sen plugga SO.. Fast ska försöka tvinga med mamma och sola först :)

TILLBAAAX

Kategori: Allmänt

Som ni kanske har märkt så har jag haft en bloggpaus. Har hänt så mycket, varit mycke i skolan och sånt, har helt enkelt inte haft tid. Men nu är jag tillbaka :) Satte in en jätte snabb och ful header sålänge tills jag fixar någon bättre.
Hinner inte blogga så mycket nu ikväll för ligger och kollar på stockholm båstad eller vad det heter med älskling. Efter det bigbrother o sen sova, Zzzz!! Så vi hörs imorgon. Godnatt! :)