Mathilda's

natti bloggen

Kategori: Allmänt

var istan en sväng förut och köpte ramar, så nu har jag fixat lite i mitt rum. Sitter o pratar med johan i skype nu och spelar anki & pytte, hihi jätte kul!! :D men nu ska jag snart sova, hörs imorgon. GODNATT!

haha söt bebis jag var

fall apart again

Kategori: Allmänt

Hade ingenting o göra förut så jag började rota ibland mammas recept och så blev jag så jävla sugen på vaniljkakor, så jag gjorde det men dom blev inte så lyckade, haha. Degen var ju fan as svår att göra x) men jag hoppas dom går att äta iaf ;b Tänkte snart börja plugga lite om jag orkar. Men vi får se hur det blir med den saken, höhö. Är skit trött men om jag somnar så kommer jag säkert inte kunna sova inatt. Nu ska jag hoppa in i duschen. ciao!

grym

R.I.P

Kategori: Allmänt

godmorgon, hihi. Har vaknat flera gånger inatt, as jobbigt. Men somade tillslut vid 4 och vaknade vid 11. Har precis käkat lite frukost och tänkte snart ta tag i rummet , eller om jag skulle ta det ikväll så älskling får hjälpa mig? ;) haha. Ne nu ska jag gå ifrån datorn. Vi hörs sen!

förresten, min hamster dog i lördags :(
R.I.P Sallie <3

don't let me fall

Kategori: Allmänt

världens bästa hjärta var hos mig o mös förut! Sen tog vi en lite sväng med traktorn o sen mös vi igen. ÅHH DET FINNS VERKLIGEN INGEN SÅ UNDERBAR SOM DU!!
När han hade åkt hem så satt jag vid datorn o gjorde mig iordning lite för kvällen o så. Och så har jag pratat med världens bästavän som jag inte har träffat sen i fredags :( saknar dej snuttan!
Sitter och pratar med älskling i telefon just nu, mysig är han, hihi! Blir nog ingen skola imorgon heller för har fortfarande mensvärk, asjobbigt verkligen. Men nu ska jag vara social med älskling och sen sova. Godnatt! :)

hjärta

<3<3<3

Kategori: Allmänt

my hero

Kategori: Allmänt

bakade ju som sagt pepparkakor förut, haha gick inte så jättre bra x) men dom blev säkert goa! sitter o snackar med tim i skype nu o sjunger, haha :) har väntat på att älskling ska komma i över 5 timmar nu o han har inte kommit än.. kul liv, ne -.-

haha inte så lite gammal bild :p

måndag

Kategori: Allmänt

förlåt för min sämsta uppdatering men gör så mycket annat. I fredags så var jag med peter och albin, älskling skulle egentligen sovit hos mig men det hände en massa annat skit ist, idioter säger jag bara!
Så somnade kanske runt 4 den natten och la mig 11.. kul! nääe inte direkt...
I lördags kom älskling till mig helt blåslagen :( usch, hatar och se honom så, börjar gråta typ så fort jag tänker på honom :( jag älskar dej hjärtat, du är världens bästa!! ♥
Vi mös mest och kollade på film, sen somnade vi runt 11 för båda var jätte trötta. Och i söndags så vaknade jag av att han puttade in mig i vägen :( snällt.. haha, och då var klockan bara 8 och sen kunde jag inte somna om för jag var jätte pigg. Ovanligt mig :p han åkte hem sen och då gick jag runt med äckligt hår o helt skabb var jag, men sen duschade jag o då var jag renare än renast, haha ;d Älskling kom till mig sen igen o mös lite sådär, hihi <3
Men nu är det måndag och jag blev hemma från skolan. Har världens mensvärk och blöder så jag blir tokig. Har hämtat som en elapparat men inte fan hjälper den. Typiskt!
Men just nu sitter jag o myser i älsklings tröja, mysig!! o snart kommer systeryster hem så då blir det o baka pepparkakor, haha :) sen resten av dagen blir väl o spela petwill på FB, ahah för roligt! :D om inte bebis kmr såklart, hihi. Men nu blev det ett väldigt långt inlägg så nu ska jag vara tyst, hihi pusshey :)

jag älskar dej mest av allt <3<3<3

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det en nmånad kvar till julafton, hihi! :D

idag var det skola, rätt soft fast vårat fetto till spanskalärare är helt jävla dum i huvudet. Hon och jag går inte ihop så jag byter fan snart -.- Men iaf, efter skolan gick jag o ida till grillen o käka, sen kom älskling så då åkte vi hem till han och ida vidare till sin buss. När vi kom hem till älskling så la jag mig i sängen och däcka dirket, haha var så jävla trött, så jag sov till 7 och då kom stefan o hämta mig. Nu har jag precis duschat och ska nog snart sova. Är as trött och känner mig sjuk, ont i hela kroppen och förkyld, kul.. Och min kära syster hade gjort fint och pyntat lite i mitt förut :) tack <3<3 men nu ska jag kolla på tv. puss!
Sovmorgon imorn, gött!


.

Kategori: Allmänt

hej nu har jag bloggat hejdå

godnatt

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering jag suger, men ska försöka börja igen. Men nu ska jag sova, är verkligen såhääääääääääääär trött.


.

Kategori: Allmänt


jag kommer aldrig att sluta älska dig, vad som än händer så kommer du alltid att vara nummer ett.
jag älskar dej

Mobilbloggar

Kategori: Allmänt

Tänkte försöka mobilblogga för första gången, och det verkar ju gå as bra, haha eller inte. Tror inte att det är något för mig iaf ;p kommer nog inte blogga så mycket i helgen för jag åker till norrköping med världens bästa <3 men jag lovar att blogga när jag kommer hem på söndag eller måndag, Hihi puss:)<3

godnatt

Kategori: Allmänt

tiisdag

Kategori: Allmänt

hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade, men har inte orkat. Det har väl inte hänt så jätte mycket under tiden. Älskling har sovit här typ varje dag så har mysit med honom :) och i helgen så kollade vi bara på film o mös med tända ljus, hihi. Men iaf.. idag så vaknade jag runt 8 för jag har sån jävla mensvärk, så har varit vaken sen dess. Tänkte snart sätta mig o plugga min svenskauppgift som skulle varit klar för 2 veckor sen, haha så kanske bra att ta tag i det nu?! ;) och jag saknar min ida skit mycket, har inte träffat henne på hela lovet så rätt tomt :( men jag älskar dej bästavän, tur att jag har dig! Men nu måste jag börja plugga innan hjärtiiis kommer, bloggar kanske mer sen. ciao!