Mathilda's

He's like a song played again and again

Kategori: Allmänt

Så himla sjukt trött var jag i skolan idag. Men fick iaf VG på kermiprovet :) När jag hade slutat så åkte jag och älskling hem hit o mös :) Han åkte för en timme sen typ och sen dess har jag pluggat SO. SUUUG! ska snart ta en paus och kolla på bigbrother. sen plugga lite mer o sen sova!  Godnatt!

förresten, fick världens godaste parfym av älskling idag, tack hjärtat! ♥

Den luktar superdupermega as gott! :D

söndag

Kategori: Allmänt

Gick upp vid 10 idag för älskling skulle åka till IP då.. Så jag gick upp och så åkte jag,mamma och amanda in och sola sen hem igen och nu har jag precis duschat. Ska snart fixa mig lite för sen ska vi in och hälsa på farfar ♥ Sen kommer älskling hit :)

1 år med världens bästa ♥♥♥♥♥

Kategori: Allmänt

jag älskar dig!

onsdag - torsdag

Kategori: Allmänt

Hej!
Igår var jag på USÖ och fick någon hjärtapparat som jag ska ha i typ 2 veckor sen ska jag in dit igen. Efter det blev det marieberg en snabbis. Fick med mig en tröja och en ring hem bara. Sen hem och mös med hannah som kom lite senare.

Idag vaknade vi runt 10 och så åkte vi in till fotbollscupen men så avr det p99 som spela och då orka vi inte kolla så då käka vi pizza sen åkte vi hem. Ikväll ahr vi hållt på med mitt löshår, klippt upp det och lite så. Imorgon ska jag köpa hårfärg och färga mitt hår och löshåret, men har inte bestämt mig om jag ska färga svart eller mörkbrunt?
Ikväll blir det iaf att glo på bigbrother som alla andra kvällar. Imorn kväll kommer hjärtis till mig och stannar hos mig hela helgen, mys ♥ 1 år med plutten på lördag också, inte illa! ♥♥♥

Norrköping

Kategori: Allmänt

Hej! Ifredags tog jag och älskling tåget till norrköping så är här nu. Åker hem på tisdag eller onsdag så då kommer det bli vanlig uppdatering :)

finns ingen bättre än dig älskling ♥

you can put the blame on me

Kategori: Allmänt

Idag var jag hemma från skolan för jag hade så ont i hjärtat igen. Vaknade vid 1 och sen dess har jag bara degat.  Drar förmodligen till norrköping imorn och är där ett tag. Så skönt att komma ifrån askersund ett tag. Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss!

och så var det ju rubriken...

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering men var så trött igår så orkade inte sitta vid datorn.

Men igår så kom hjärtis till mig med 10 röda rosor och doftljus, tack plutten loveu
På kvällen åkte vi till farmor o hälsade på o fikade, mys! Sen åkte älskling hem och då duschade jag sen somnade jag direkt, var så himla trött.

Idag var det skola som vanligt sen hem o titta på tv o sova lite.. Har nyss varit ute i garaget och målat några ramar som jag ska sätta upp, o så hittade jag en as snygg klocka som jag ska måla svart :) awesome! Ska snart duscha för jag fryser som as, sen blire sängen!

summer summer summer


glad alla ♥ dag

Kategori: Allmänt

har precis gjort mig klar och ska snart åka till skolan. Vi hörs när jag är hemma! Puss

du är bäst hjärtat ♥

21.51

Kategori: Allmänt

Nu ska jag och mitt tomatface dejta kudden! Hörs imorgon. Godnaattt ♥

söndag

Kategori: Allmänt

Heey!
Väckte älskling runt 11 idag så då gick vi upp o käla fruokst, sen åkte vi med mamma in till stan och sola, hej tomat!

När vi kom hem så kollade vi american pie o spelade spel, men jag förlorade som vanligt :( haha duktig chey. Älskling åkte hem för en stund sen så jag tänkte sätta mig mrd fysikboken o plugga lite eftersom det är prov imorn, heej MVG! eller inte..
Imorgon är det alla ♥ dag. Och såklart så kommer världens bästa kille hit o myser, love.

Ne nu ska jag äta ägg, ciao!


ååh älska!

Kategori: Allmänt

löördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag och älskling inte gjort nånting, bara latat oss framför tven. Men nu ikväll har vi suttit och spelat bamsespel, men det var inge kul för jag förlora bara -.- Men nu ska vi duscha, pusshej!

mys med mitt ♥

Kategori: Allmänt

Har gjort lite mysigt på rummet o så :) Och nu kom precis älskling till mig, så ska sätta på någon film o tjocka oss med godis o mysa, hihi :) bloggar mer imorn. Godnatt!

tillbaka!

Kategori: Allmänt

oj, mer uppdatering var det nu ja! hehe.. Men nu ska jag blogga varje dag, försöka iaf! Och så kanske det inte kommer bli så mycket bilder på ett tag för alla bilder försvann när datorn gick sönder..

Har varit hemma från skolan i 3 dagar nu för jag har haft svårt med andningen och mitt hjärta är inte som det ska. Var till vårdcentralen i onsdags och där sa dom att det inte var ngt som stämde. Så ska snart in till USÖ och kolla det lite mer, sen blir det operation.

Idag har jag sovit och rensat alla skitsaker vi hade i våran garderob, skit jobbigt var det så nu är jag helt slut! Ska lägga mig och sova en stund och vänta på att älskling kommer ♥


jag älskar dig så sjukt mycket bästavän

Kategori: Allmänt

:)

Kategori: Allmänt

Fått tillbaka min dator nu, men bloggar som vanligt på måndag igen! :)


Jag älskar dig! ♥